Deze site toevoegen aan je favorieten!

kiddiesearch.nl


1. KiddieSearch.nl is eigendom van J. Bax, hierna te noemen KiddieSearch.nl.

2. De op deze website getoonde informatie wordt door KiddieSearch.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. KiddieSearch.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.

3. KiddieSearch.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie op de website van KiddieSearch.nl. Aan de inhoud van de verstrekte gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

4. Hoewel KiddieSearch.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is KiddieSearch.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

5. Verwijzingen naar sites die niet door KiddieSearch.nl worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door KiddieSearch.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

Het team van KiddieSearch.
Waarom KiddieSearch.nl | Site aanmelden | Site rapporteren
Disclaimer

Powered by Google
© 2007-2010 KiddieSearch.nl